Aafk har årets fineste drakt i OBOS-ligaenI gjennom sommeren har fotballsupportere stemt på sin favorittdrakt i OBOS-ligaen. Folket har talt. Den fineste drakten tilhører Aalesund.

Med sine oransje og blå drakter vant Aafk en knusende seier over OBOS-ligaens fineste drakt.

Etter en knapp andreplass i fjor ble det i år en knusende seier til Aafk, som fikk en tredjedel av stemmene. Like etter Aalesund med sine 33,98% følger Raufoss med 13,8% og Sandefjord med 9,36%.

- Den ikoniske tangotrøya har vekket oppsikt siden 1914, og fortsetter fremdeles å begeistre. Vi var selv overbevist om at vi hadde den kuleste drakta i OBOS-ligaen, og nå har vi fått beviset. Med over 33 prosent av stemmene må vi kunne si at dette var rått parti! Tusen takk til alle som har stemt på oss, og tusen takk til vår generalpartner UMBRO som leverer drakta. De har vært med på laget siden 1993, og vet hva det vil si å levere tango kvalitet, sier en glad og fornøyd klubbdirektør Geir S. Vik hos Aalesunds Fotballklubb på deres nettsider.

Fra ligasponsor OBOS vanker det gratulasjoner.

- OBOS-ligaen er jo en svært fargerik liga med mange flotte drakter som bæres med stolthet av lagenes spillere og supportere. Med sin oransje farge er AaFKs drakt lett å legge merke til og ekstra lekkert blir det jo med innslagene av blått. Så det er bare å gratulere AaFK med tittelen «Årets fineste drakt» og ikke minst takke alle dem som var med å stemme på de ulike draktene, sier Eddie Chr Thomas i OBOS.