Utesteder & Barer i Ålesund

Ålesund by har en rekke utesteder og barer. Her finner du ei oversikt. Utelivet i Ålesund er variert og byr på alt fra små akustiske konserter til liveband, DJ, Quiz, teater og show. (Inneholder sponsede lenker).  

Ønsker du i tillegg å spise god mat, finner du oversikt over restauranter og spisesteder  i Ålesund her. Det er lurt å reservere bord da det ofte er fullt på dager da det skjer mye.  

Ønsker du å planlegge og kjøpe billetter finner du oversikt over alt som skjer i vår store bykalender for Ålesund, Sula og Giske her. Bykalender! 

Milk Bar & Lounge

MILK.jpg

Milk Bar & Lounge l Ålesund drives av XL gruppen og de populære spisestedene XL Diner og KABB finner du like ved.

Beliggende helt nede på Skateflua. Her sitter du bokstavelig talt i selveste Ålesundet. Lekre detaljer som glassvinduer i gulvet lar deg ta en titt på det som rører seg under vann mens du nyter en cocktail fra stedets rikholdige barmeny. Åpent tirsdag-lørdag fra kl. 18.00  Få nyheter, følg MILK på facebook

Hoffmann Café & Bar

hoffmann.jpg

Hoffmann Cafe og Bar i Ålesund. 

Hoffmann finner du i Kongens Gate 11, sentralt i byens Gågate. Her er det livemusikk i helgene, og  torsdager den populære Hoffmannquizen. Her finner du også en av byens aller beste utvalg i øl.  
Åpent Mand-onsd 09.00-23.00 torsdag 09.00-03.00 Fredag og lørdag: 10.00 -03.00 
For mer informasjon følg Hoffmann på facebook. 

Anno 

Anno3.jpg

Bilde fra en av clubkveldene på Anno. Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Anno har åpen nattklubb hver lørdag med DJ og god stemning. Her kjøres også eget clubkonsept med live musikere, saksofon, trompet blandet med heftige rytmer fra husets egen DJ. For mer informasjon og eventer følg Anno på facebook. Lørdager på dagtid kjøres også eget lunsjkonsept med livemusikk og DJ. 

Terminalen Byscene

Matoma.jpg

Matoma på Terminalen. 

Byens nykommer i en nå ombygd terminal ved Rutebilstasjonen har tatt Ålesund med storm. Her kjøres det livekonserter med store kjente navn, bingo, quiz og eventer både i ukedager og helg.
For mer informasjon og fullstendig oversikt følger du Terminalen på facebook. 

Teaterfabrikken

IMG_8664.JPG

Teaterfabrikkens helt unike lokaler i "gamle delen" av dagens bysentrum. Foto: Bypatrioten

Beliggende i vakre Moloveien finner du Teaterfabrikken. Stand up Ålesund sin faste klubbscene, Lune vinterkvelder, artister, improteater, konserter, husets eget Serveringsteater og sommershow. For å se hele programmet og bestille billetter går du til hjemmesidene her. 

Brosundet Bar 

BrosundetBar.jpg

Brosundet Bar i Apotekergata

En koselig lounge bar med stort utvalg. Ligger på gateplan i tilknytning til Hotel Brosundet i sjarmerende Apotekergata. Øl fra hele verden og gode viner. På hotellet finner du også sjømatrestauranten MAKI. For åpningstider og øvrig, følger du Brosundet Bar på facebook. 

Skanzen Bar

skansenBar.jpg
Lobbybaren på Radisson Blu Hotel er et fint treffsted i enden av gågata i Ålesund. Viser været seg fra sin beste side, har du også utsikt til den vakre solnedgangen bak øyene som omkranser Ålesund by sett fra uteserveringen på bryggen. For mer informasjon gå til facebook. 

Brudes Bar

Løvenvoldgata 7 i tilknyting til Scandic Scandinavie. 

Piano Bar, Café & Gallery

Bar og utested med behagelig atmosfære og stort utvalg av drikkevarer. Servering av tapas på dagtid. Stor og trivelig bakgård 

Jugend Bar

Apotekergata 2

Keiser´n Pub

Sentralt i Ålesund i Keiser Wilhelmsgate 24-26. Åpent alle dager med livemusikk. Trubadurer underholder og skaper stemning hver dag, hele året. Aldersgrense 20 år. Alle rettigheter. Åpningstider mandag - søndag 20:00 - 03:30

Smutthullet Pub

Einervikgata 21

Steinovnen Bar & Pizzeria

Gjerdegata  4

Mølla Public Bar

Ålesunds eneste karaokepub, og en av få plasser med 18 års aldersgrense. Her treffes folk også på dagtid for å ta et slag biljard eller for en prat baren på gatenivå som har alle rettigheter. I helgene er det full fart med musikk og karaoke.

Dirty Nelly

Byens irske bar i Kirkegata 1. Her vises fotball jevnt på pubens storskjermer og er plassen er fast tilholdssted for byens Tottenhamsupportere. Åpent Mandag-Torsdag 15-01.00, Fredag og Lørdag 15-03:00 og Søndag 12:00-01.00

Toldboden 

Tollboden ligger på Skansekaia i Ålesund. Her er uteservering med utsikt mot Molja og Brosundet hele året. Tollboden er Aafk supporternes faste tilholdssted, og her sendes både norske og internasjonale fotballkamper. I helgene er her ofte konserter som henvender seg til et voksent publikum. Åpent Vinter: tirsdag - fredag: 17:00-22:00. Sommer: Mandag - Søndag: 11:00-22:00

Restauranthuset Bocca

Restaurant hus med ulike funksjoner og tilbud. Pianobar, coctailbar og diskotek. På Bocca finner du også uterestaurant med utsikt over Brosundet.

Posthjørnet Pub

Korsegata 4

Pianisten Bar

I Keiser Wilhelmsgate 24-26 vegg i vegg med Keiser´n finner du Pianisten Bar. Uteplass med målgruppe  20-40 år. Fredager fra 18 år. En plass med  ny hitmusikk og light diskotek med dansegulv.